Pastori Guillermo Maldonado

Guillermo Maldonado (USA) on tunnettu pastori Miamista, joka on nähnyt Jumalan yliluonnollisen voiman ja kirkkauden ilmestyvän palvelutyössään ympäri maailmaa. Tämä on johtanut valtaviin herätyksiin ja kiistattomiin parantumisihmeisiin. Viimeisen vuoden aikana miljoona ihmistä pelastunut ja 3000 parantunut.

Yli kahdenkymmenen vuoden ajan aktiivista palvelutyötä tehnyt Maldonado on King Jesus International Ministry:n (Ministerio Internacional El Rey Jesús) perustaja. Se on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista monikulttuurisista seurakunnista ja tunnetaan Jumalan yliluonnollisen voiman silminnähtävistä ilmenemisistä.

Maldonado on yli sadan pastorin ja apostolin hengellinen isä. He toimivat paikallisissa ja kansainvälisissä seurakunnissa, jotka muodostavat hänen perustamansa New Wine Apostolic Network -verkoston.

Pastori Maldonado asuu Miamissa, Floridassa, vaimonsa Anan sekä heidän kahden poikansa, Bryanin ja Ronaldin, kanssa.

Lisätietoja: www.elreyjesus.org

 

Eankelista Heidi Baker

Heidi Baker (Mosambik) on tämän päivän ”Äiti Teresa”, joka vierailee toista kertaa Suomessa. Hän on äiti tuhansille orpolapsille Mosambikissa. Heidille on tärkeää läheinen suhde Jumalan kanssa ja Pyhän Hengen voimassa eläminen.

Lisätietoja: www.irisglobal.org

 

New wine.

New Wine (USA) on King Jesus -seurakunnan ylistysbändi.